Nybloggen är klar!

--> http://www.elinmarklund.blogg.se
Haft asbra här på elinmk.blogg.se! Hoppas ni njutit av alla inlägg men klicka här för att komma till bloggen!

Om bloggen!

Hej alla läsare som tittar in då och då.. Såhär är det!

Jag kontaktade blogg.se's mailservice igår för att få tillbaka mitt gamla bloggnamn. Kommer att börja blogg där inom snar framtid, så fort jag fått klart med designen och allt ser ut som det ska. Medans kommer ni att hitta mig på två bloggar, här på elinmk och även på en ny blogg som jag och min käre vän Zara har hållit på med lite. Men den kommer ut om någon dag eller ikväll. Vi får se!
Men tänk inte på det utan forsätt kommentera här och läs inläggen innan jag flyttar vidare! Tackar! ♥

Stolt över mig själv, hihi!

Idag mina kära vänner övervann jag rädslan.. Satte mig i stolen och gasade. Slirade, vart påkörd, slirade mer och fick 1.00 minut som lägsta tid. Och det jag gjorde kallas: Gokart! Har aldrig vågat göra det på den stora banan men nu gjorde jag de, hih! ♥

Bilder kommer senare!

Äntligen hemma, duh duh dummmm!

- I'm home!

ÄNTLIGEN hemma från stugan, har haft ganska tråkigt så då har jag till exempel: Tagit luftpistolen och lite skott sen skjutit på ölburkar, brottats med mina kusiner eller flugit drake, ätit godis, pratat i telefon, sjungt, rott med en båt, sovit en stund, spelat på mobilen eller tittat på MTV, Tv11 eller 6:an. Inte mycket att göra eller hur? ;)

Men imorgon så ska jag försöka få upp mig ur den sköna sängen klockan 11, träffa Malin och Lina och vara med dom på stan ett tag och sen på kvällen blir det att fara till en av dom mest awesome människan i världen: Evelina. ♥

PUSSAR OCH KRAMAR!

- Stugan idag...

- Stugan idag.. Vill verkligen inte följa men, men...

Kommer blogga igen om 2-3 dagar om ingen av våra släktingar har en dator där som man får låna.
Nu gnäller mammma på att jag ska bära upp skor på vinden så det betyder: H E J D Å! ♥


Dagens inköp..

Gick på stan idag och tittade på lite grejer med Lisa och Linus och såg att dem hade fått in jätte fina ''autumn news''  så köpte två earcuff's för 50kr st. Jag hade lite svårt att ta bild på mitt öra själv.. Så det vart bara foto på ett av paren. Men det andra är svarta fjädrar osv.. edit: Förlåt för en kass uppdatering. 


Would you hold it against me?


foto och redigering: elin

Jaa, mina kära vänner, kom på att jag hade photofiltre. Så jag knåpade ihop den här lilla vad ska vi kalla den? Wannabe-weheartit bilden. Helt ärligt vart jag ganska nöjd med den, men inte texten som står mitt på. Får fixa det sen.

Ska iallafall sova nu. Pussar och kramar!


Tillbaka, heh..

Ursäkta om jag inte har bloggat på en vecka men vi har flyttat möbler och kartonger osv.. Men nu har vi allt skit här och det börjar se ut som ett hem för varje dag som går. I mitt rum ska vi bara tapetsera, flytta ut en garderob, fara på IKEA och köpa lite möbler t.ex ett sängbord samt prydnader och tavlor. Längtar! ♥

Men iallafall, nu har vi internet så ni kommer börja få mer inlägg och det funkar ju med minneskortet så bilder blir det oxå, wie! Fast.. inget redigeringsprogram.


weheartit

RSS 2.0